Amenință că se aruncă de la etaj. Locuitorii îl încurajează: ”Nu ai curaj s-o faci, nu ești de cuvânt”

Un bărbat amenință că se aruncă în gol de la o fereastră de la etajul al doilea, iar locuitorii îl încurajează: ”Aruncă-te că oricum ai o viață mizerabilă!”

Un bărbat de 33 de ani de Rovellasca,  din provincia Como din Lombardia, cunoscut de toți pentru depenența sa de droguri și pentru scandalurile pe care le provoca în oraș, cu câteva zile în urmă, omul a decis să-și ia viața, urcându-se pe marginea ferestrei  din casa lui de la etajul al doilea .

Intervenția carabinierilor și a pompierilor a fost imediată și, prin urmare, au evitat o tragedie.

Spre deosebire de carabinieri și pompieri, locuitorii orașului l-au îndemnat în schimb pe om să se arunce de la etaj  și să-și ia viața.

Mulți dintre ei strigau: ” Hai, aruncă-te”, alții urlau ”Nu ai curaj s-o faci, nu ești de cuvânt”. ”Ai dreptate, viața este de că..at, deci fă-o!”

Omul a ieșit pe balcon strigând că vrea să lanseze și să se sinucidă. Alertați de vecini, au intervenit atât Carabinierii din Cantu cât și pompierii din Saronno încercând să-l convingă pe bărbatul de 33 de ani  să se calmeze.  Dar în loc să se liniștească, omul a început să în ei arunce cu bucăți de mâncare și cu tot ceea ce îi cădea în mână, înclusiv un cuțit. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

După o negociere lungă și epuizantă, bărbatul de 33 de ani a decis să se întoarcă acasă și deschizând ușa carabinierilor, acesta a încercat să le ofere de băut. Normal că au refuzat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.