Ambasadorul SUA în UE a fost acuzat de hărțuire sexuală

Ambasadorul SUA în UE, Gordon Sondland, a fost acuzat de trei femei de hărțuire sexuală. Bărbatul este un bogat proprietar al unui lanț de hoteluri și unul dintre martorii principali ai anchetei de deturnare a lui Donald Trump .

Potrivit urmăririi penale, una dintre cele două femei, Nicole Vogel , a spus că vrea ar să investească în firma ei în timpul unei invitații la cină. După ce a dus-o într-o cameră de hotel și a încercat să o molesteze, femeia s-a opus iar investiția promisă nu s-a mai făcut.

Acelasi lucru s-ar fi intamplat și pentru o alta colaboratoare, Jana Solis , muncitoare la o companie de asigurari care vindea polițe pentru restaurante și hoteluri. Cu ocazia unui prânz  de afaceri, bărbatul și-ar fi exprimat dorința de a deveni clientul său. După ce a dus-o acasă la el cu scuza că trebuie să meargă la baie, ambasadorul s-a prezentat gol în fața ei. Femeia a încecart să plece, dar el a sărutat-o împotriva voinței sale.  Câteva zile mai târziu, ar fi renunțat să cumpere o poliță de asigurare retrăgând angajamentul pe care l-a luat.

 

Citește și Și-a ucis soțul cu mai multe lovituri de cuțit: femeia etalează pe față toți dinții într-un zâmbet larg de fericire

Cu a treia victimă, Natalie Sept în vârstă de 27 de ani , va vorbi despre proiecte și oportunități de dezvoltare imobiliară în Portland. Mai târziu, ar fi invitat-o ​​la cină și s-ar fi oferit să o ducă înapoi la mașină, propunere pe care ea, jenată, a refuzat-o și a decis să plece acasă. Sondland ar fi încercat să o sărute și, după acea întâlnire, niciunul dintre proiectele discutate nu s-au pus în aplicare.

 

Ambasadorul a negat totul spunând că este atac fals, nefondat și coordonat din motive politice . Propriul său avocat, Jim McDermott, a declarat că un atac ca acesta s-a întâmplat în timpul anchetei lui Trump ar putea fi considerat „ o formă voalată de intimidare a martorilor ”. Acuzatiile vin de fapt la cateva zile dupa declaratia lui ca presedintele ar fi facut presiuni asupra guvernului ucrainean pentru a-l discredita pe adversarul sau Joe Biden.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.