Ambasadorul chinez în Israel a fost găsit mort în reședința sa din Herzliya: avea 58 de ani

Ambasadorul chinez în Israel, Du Wei, a fost găsit mort în reședința sa din Herzliya în această dimineață. Acest lucru a fost confirmat de un oficial al Ministerului Israelului de Externe de la „The Jerusalem Post”. În prezent, poliția investighează cauzele decesului.

Félicien Kabuga, unul dintre ultimii acuzați de genocidul ruandez a fost arestat în Franța

Ambasadorul avea 58 de ani,  era căsătorit și avea un fiu. Diplomatul ajunsese în Israel în luna martie, în mijlocul pandemiei.  Anterior, el a ocupat funcția de ambasador chinez în Ucraina.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.