Amazonia, 4 voluntari al unui ONG arestați: incendiau pădurile pentru a obține fonduri internaționale

Poliția braziliană a arestat patru voluntari dintr-un ONG care luptă împotriva incendiilor forestiere din Amazon, acuzându-i că au început incendii pădirile la Alter do Chao pentru a obține fonduri internaționale.

Citește și Cutremurele, alarma geologilor: „În Atlantic, pământul se deschide”

Ofițerii au percheziționat Proiectul Sănătate și Allegri din Santarem, unde au confiscat calculatoare și documente și au arestat cei patru voluntari, dintre care trei sunt activi în pompierii Alter do Chao.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.