Amazon nu va mai vinde articole din plastic de unică folosință

Amazon va opri vânzarea articolelor din plastic de unică folosință și a celor fabricate din plastic oxo-degradabil în Marea Britanie, Italia, Franța, Spania, Germania, Olanda  și în Turcia. Eliminarea produselor de pe site-ul de comerț, explică compania din Seattle, va avea loc pe 21 decembrie.

Notificarea va acoperi atât vânzătorii, cât și furnizorii și se va aplica tuturor vânzărilor. În detaliu, interdicția va afecta produse precum bețișoarele de bumbac, tacâmuri, farfurii, paie, bețișoare pentru baloane, recipiente pentru alimente și băuturi în polistiren expandat. Noutatea face parte din măsurile de mediu întreprinse de Amazon.

Citește și În Sahara Occidentală și în Sahel există 1,8 miliarde de copaci

Colosul lui Jeff Bezos se angajează să atingă neutralitatea carbonului până în 2040 și 100% energie regenerabilă până în 2025, precum și să aducă toate transporturile la zero emisii de CO2, cu scopul de a atinge zero emisii la 50%  până 2030.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.