Amazon, după incendii, începe ploaia iar pompierii plâng de bucurie / VIDEO

Amazon, după incendii, începe ploaia iar pompierii plâng de bucurie

Imaginile emoționante ale voluntarilor și pompierilor din provincia Guarayos, în Bolivia, în care zilele trecute a ploua timp de 35 de minute, oferindu-le un răgaz de la stingerea incendiilor din regiune: ” Domnul să fie binecuvântat pentru că ne-a dat ceva odihnă pentru a ne recăpăta puterea ”.  Dar președintele Braziliei, Bolsonaro, minimizează: „TV arată o realitate diferită”.

Siria, Erdogan împotriva UE: „Vă vom trimite milioane de refugiați”, Trump: „Ankara trebuie să respecte regulile dacă nu vom interveni”

După incendiile care în ultimele luni au distrus aproape complet Amazonul , plămânul verde al lumii, a început în sfârșit să plouă dând un pic de răgaz zecilor de voluntari și pompieri care încă se luptă cu stingerea incendiilor. Un eveniment atât de excepțional, încât a fost sărbătorit  cu dansuri și lacrimi de bucurie, ale căror imagini au făcut au diventat virale pe web.

Esta imagen me conmovió hoy. Es la de un bombero agradeciendo por la lluvia. Fotografía: "Júbilo por la lluvia…

Pubblicato da Irina Ráfols su Mercoledì 2 ottobre 2019

“Această imagine m-a emoționat astăzi – a scris Irina pe 2 octombrie pe Facebook, distribuind o fotografie cu un bărbat în genunchi și cu brațele deschise -. Este un pompier care mulțumește ploii “. Fotografia provine din provincia Guarayos, în Bolivia, unde mulți pompieri s-au bucurat și nu și-au putut reține lacrimile. Acestă ploaie a fost considerată un adevărat miracol.

Videoclipul ploii torențiale din Amazon: „Mulțumesc, Doamne”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.