Amazon angajează alte 75.000 de persoane pentru urgența Coronavirus

Amazon continuă să angajeze personal. Gigantul comerțului electronic a anunțat că va angaja alți 75.000 de angajați în Statele Unite pentru a face față situațiilor de urgență Coronavirus, deoarece volumul de muncă a crescut. Acest  număr se adaugă celor 100 de mii anunțate deja la jumătatea lunii martie. Cumpărături online au crescut enorm din cauza situației de urgență, între timp Disney odată cu închiderea parcurilor tematice, a anunțat 43 de mii de concedieri.

„Suntem mândri să anunțăm că angajările a 100 de mii persoane au fost finalizate și că noii angajați lucrează deja în SUA. Continuăm să experimentăm o creștere a cererii și vom continua să creăm alte 75 de mii de locuri de muncă suplimentare ”, a explicat Amazon într-o notă. În săptămânile anterioare, compania a introdus până la sfârșitul lunii aprilie o creștere a salariului de doi dolari pe oră pentru lucrătorii din depozite și lucrătorii de distribuție.

Bolsonaro se compară cu Iisus Hristos: ”Era să mor, trăiesc printr-un miracol”

Compania  plănuise să cheltuiască 350 de milioane de dolari pentru creșterea salariilor, însă cifra poate acum să ajungă la jumătate de miliard. În plus, Amazon oferă posibilitatea plăților salariului de două săptămâni celor care sunt testați pozitiv pentru Coronavirus sau sunt în carantină.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.