Amazon, alți doi activiști indieni care luptau împotriva defrișării au fost uciși

În Amazon continuă crimele împotriva activiștilor indieni care încearcă să apere pădurea tropicală.

Citește și India, incendiu de proporții într-o piață în New Delhi: 43 de morți

Doi lideri ai tribului Guajajara au fost împușcați mortal, iar doi au fost răniți într-un atac în statul brazilian Maranho. Cei patru se întorceau de la o întâlnire cu privire la defrișările ilegale când, de-a lungul unei autostrăzi federale, au fost atacați de oameni înarmați care după ce au tras mai multe focuri de armă au fugit .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.