Amanți înfierbântați, filmați în timp ce întrețineau raporturi pe un mormânt în cimitir

 

Doi amanți, un bărbat de 38 de ani și o femeie de 34 de ani au fost prinși într-un cimitir, în timp ce făceau sex pe un mormânt. Episodul s-a petrecut în Shaw, în zona Greater Manchester. Cei doi au fost prinși și filmați de unii trecători în timpul raportului într-un cimitir vechi, situat în spatele unei biserici.

Primul care i-a remarcat a fost un  bărbat care își scosese câinele la plimbare ( în cimitir?). Bărbatul le-a strigat să termine că nu este locul potrivit și că ar fi chemat poliția. Amantul enervat că a fost întrerupt i-a urlat să-și vadă de treabă că era acolo de mai bine de 45 de minute și nu avea degând să plece fără să termine ceea ce a început. Filmulețul a fost distribuit pe rețelele de socializare , dar la câteva ore a fost cenzurat.

Un mire a violat o ospătăriță chiar la petrecerea nunții sale

În acele câteva ore cât filmulețul a fost vizibil pe web, femeia imortalizată a fost recunoscută de membrii de familie și prin urmare descoperită că își înșela soțul. Cu doar șapte luni înainte aceasta născuse un băiețel….

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.