Amanda și povestea ei de dragoste cu un candelabru: “Ne vom căsători curând”

Amanda, este o femeie de 34 de ani, care s-a îndrăgostit nebunește de candelabrul ei.

Pentru a ”sigila” această dragoste, ea și-a tatuat candelabrul pe braț.

Potrivit experților, femeia ar suferi de obiecfilia, un sindrom ciudat care duce la o atracție sexuală și sentimentală pentru un obiect. Potrivit “Mirror”, femeie 34 de ani a spus că s-a îndrăgostit imediat de candelabru, imediat ce-l  cumpărase de pe Ebay.

”Mi-e foame…”Un copil flămând sună la Poliție iar agenții îi aduc o pizza

Povestea  Amandei începe la vârsta de 14 ani.  Atunci s-a îndrăgostit de o baterie și apoi, de Statuia Libertății, atât de mult încât ea a decis să-și schimbe numele de familie în Liberty.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.