”Am vrut să se odihnească”, mama pune vodcă în tubul prin care se hrănea fiul ei cu handicap

Melissa Robitille  de 43 de ani de la Hardwick, Vermont, a fost condamnată la 12 ani de închisoare pentru uciderea fiului său Isaac în vârstă de 13 ani, cu o dizabilitate severă. Femeia i-a turnat vodcă în tubul prin care se hrănea copilul.

Concubinul femeii a intrat în panică declarând: “Am vrut doar să-l facem să adoarmă”.

 

Isaac în vârstă de 13 ani s-a născut cu mari probleme de sănătate avea o formă gravă de handicap, era orb, urechile îi lipseau cu desăvârșire și prin urmare era surd, nu vorbea, nu mergea și avea nevoie de îngrijiri 24 de ore din 24.

Un băiețel de 3 ani se ascunde de fratele lui în mașina de spălat și moare asfixiat

În 2014 Melissa și prietenul ei de atunci, Walter Richters, au turnat alcool  în tubul băiatului prin care se hrănea pentru că doreau să-l liniștească. În acea zi băiatul era mai agitat ca de obicei, dar câteva ore mai târziu, băiatul  a murit.

În  22 august 2014,  femeia a sunat la poliție, spunând că și-a găsit copilul inconștient dar rezultatele autopsiei au demonstrat prezența în sânge de  alcoolul cu o concentrație de 0,146% . Aproximativ dublul limitei legale pentru conducere.

Cuplul a fost inculpat în octombrie 2015 pentru crimă.

Melissa a apelat la Curtea Supremă din Vermont, susținând că nu există nici o dovadă că doza de alcool i-ar fi ucis pe fiul dar judecătorii nu au crezut-o: “Starea lui era atât de critică încât chiar și o picătură de alcoolul l-ar fi ucis, în plus față de diabet și dificultățile grave pe care le avea, el cântărea 49 de kilograme “.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.