“Am vrut sa-i ucidem pe Obama, Clinton si Soros”: marturia socanta al militeanului

“Am vrut sa-i ucidem pe Obama, Clinton si Soros”: marturia socanta al militeanului

FBI l-a arestat pe Larry Mitchell Hopkins, liderul Patrioților Constituționali Unite din New Mexico, un milițian de dreapta care a ținut familii de imigranți sub amenințări lângă frontiera mexicană.

 

Membrii “United Constitutional Patriots” erau instruiți să comită crime perfecte. În au fost instruiți să efectueze câteva crime excelente. Obiectivul lor erau  fostul președinte Barack Obama, fostul secretar de stat Hillary Clinton și miliardarul democrat George Soros.

 

Acest lucru a fost dezvăluit FBI-ului de către liderul miliției Larry Mitchell Hopkins.

 

Declarația șocantă a ieșit la suprafață luni, când Hopkins a apărut  în fața judecătorului, pentru a răspunde pentru acuzația de port ilegal de arme. Hopkins a fost deja în închisoare de trei ori și, ca atare, nu are dreptul să dețină arme, să nu mai vorbim de puștile de asalt AK47 cu care grupul său este în mare măsură dotat.

 

“Patrioții” au primit onoruri pentru că au oprit sute de migranți la granița cu Mexicul.

 

Grupul patrulează granița și spune că vrea doar să ajute agenții de poliție de frontieră. Însă videoclipurile scoase pe canalele de socializare arată cum că militanții se prefac că sunt agenți federali, opresc migranții cu intimidare, flutură armele și uneori chiar le îndreaptă spre ei. Un comportament agresiv – care trebuie spus – agenții de poliție de frontieră foarte rar folosesc, mai ales că majoritatea a aproape 70% din migranți sunt reprezentați de familii, în general femei cu copii.

 

Amenințările împotriva principalilor exponenți ai Partidului Democrat au crescut de când Donald Trump a fost ales președinte. Mulți susțin că tonurile de la vârf adesea adoptate de președinte, nu fac decât să supraîncălzească atmosfera din țară, sporind astfel riscurile. În octombrie anul trecut, cu câteva săptămâni înainte de alegerile de la jumătatea perioadei, un suporter Trump, Cesar Sayoc, în vârstă de 56 de ani, a trimis bombe rudimentare la biroul lui Obama, lui Hillary și Bill Clinton, lui CNN și lui George Soros.

 

Din fericire nu au existat victime. Serviciile de securitate au interceptat bombele și le-au dezactivat.

Te-ar putea interesa și Imigrantii din New Mexico: FBI aresteaza liderul militiei de frontieră

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.