” Am să te omor și pe tine și pe copil”, un bărbat a evitat închisoarea după ce și-a bătut cu sălbăticie iubita însărcinată

Alexander Simpson în vârstă de 32 de ani și-a bătut în mod sălbatic iubita însărcinată cu 14 săptămâni, la locuința  lor din Chester-le-Street, județul Durham, după o petrecere în care băutura a curs gârlă…. Bărbatul a târât-o la etaj de părul  și a lovit-o capul de  pereți  și cu picioarele în burtă. Victima a reușit să se elibereze, a fugit în dormitor și a sunat la poliție. Deși bărbatul a fost arestat și s-a pledat vinovat de atacul împotriva iubitei sale a evitat închisoarea, după ce judecătorul de la Newcastle Crown Court a declarat că Simpson s-a simțit „captiv” în acestă relație. Cei doi s-a cunoscut în ianurie și în luna mai femeia rămăsese însărcinată.

L-au bătut fără milă și l-au dus la spital: un bebeluș de câteva zile a murit în terapie intensivă

„Te iubesc, te omor, o să-ți omor copilul .. habar nu ai de ce sunt capabil. Îți  voi ucide copilul ”, au fost cuvintele victimei în timpul procesului. Din fericire tânăra mamă și copilul au scăpat nevătămați din acea violență, iar acum, după ce s-a născut copilul bărbatul nu îl recunoaște.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.