“Am pus copilul în valiză și l-am aruncat în gunoi”, povestea șoc a părinților

“Am pus copilul în valiză și l-am aruncat în gunoi”, povestea șoc a părinților

După luni de anchete și căutări cei doi părinți americani au mărturisit că au scăpat de băiețelul lor de 5 luni punându-l într-o valiză și aruncându-l la gunoi.

Consumatori cronici de droguri au declarat că au găsit copilul mort și că nu au chemat medicii. De teamă să nu le descopere drogurile ei au aruncat copilul la gunoi.

”L-am pus într-o pijama de femeie, apoi într-o pătură și într-un sac de gunoi după care l-am băgat într-o valiză și l-am aruncat la gunoi”, este declarația șocantă a celor doi după ce au fost acuzați că și-au ucis copilul.

Adam Manson, 34 ani, și Kiana Williams 32 ani au recunoscut că sunt dependenți cronici de metamnfetamină și marijuana.

Tutul s-a întâmplat într-un hotel din Los Angeles în noaptea de Revelion. Cei doi au consumat drogurile după care au adormit. Ei au povestit că atunci când s-au trezit, copilul lor era încă cald, dar mâinile și picioarele erau moi și nu mai respira.

Din acel moment au pus la cale dispariția copilului lor de numai 5 luni.

Anchetatorii au reușit să găsească operatorul ecologic care a efectuat ridicarea gunoiului în acea seară și a confirmat  prezența acelui bagaj ciudat și mai ales mirosul neplăcut care îl emana.

Până acum, cercetarea în depozitele de deșeuri nu a adus niciun rezultat.

Te-ar putea interesa și Coșmar: Mamă geloasă taie gâtul fiicei sale de numai 3 săptămâni

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.