“Am murit, apoi am reînviat” Mărturia tulburătoare ale unei fetițe de 12 ani care s-a vindecat de COVID

“Am murit, apoi am reînviat”, acesta este mărturia unei fetițe de 12 ani din Statele Unite ale Americii, după ce s-a vindecat de COVID-19. Juliet Daly a ajuns la spital în urma unor dureri de stomac, iar mama sa, medic radiolog, a crezut că are apendicită, scrie Time Magazine.

Fetița a fost transportată de urgență la spitalul, unde a suferit un atac de cord, iar medicii au reușit să o resusciteze, apoi a fost transferată la spitalul Ochsner din Louisiana, unde a fost diagnosticată cu COVID-19.

Coronavirus, doi soți au murit la patru ore distanță unul de celălalt

“Juliet a fost unul dintre cei mai afectați copii de coronavirus pe care i-am tratat aici”, a declarat medicul Jake Kleinmahon. Acesta a explicat că de cele mai multe ori, copiii prezintă simptome diferite față de adulți, în urma contractării noului virus.

“Este cea mai drăguță fetiță din lume. Nu merită asta. M-am rugat să scape cu viață”, a mărturisit Jennifer Daly, mama fetiței.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.