“Am găsit-o pe mama moartă și am tăiat-o în bucăți”: fiică arestată

O femeie în vârstă de 37 de ani din Genova, Italia, a fost  arestată după ce și-a tăiat mama în bucăți după ce a găsit-o moartă în acasă. Femeia a raportat poliției că trupul mamei sale se afla într-o stare avansată de descompunere , iar după ce a dezmembrat cadavrul, a pus resturile în niște pungi pe care le-a lăsat în baie, scrie TgCom24

Potrivit femeii, mama ei, o pensionară în vârstă de 63 de ani, s-a sinucis prin spânzurare . Fiica ei  este cercetată de omor voluntar. Femeia încă nu a explicat de ce a tăiat în bucăți cadavrul. Pentru anchetatori, se pare că femeia a rămas câteva zile în apartament cu trupul mamei sale. Potrivit unor vecini, când fiica ei s-a dus să-și viziteze mama le-a auzit urlând.

Tânăra de 37 de ani și-a pierdut fiul în 3 noiembrie anul trecut. Băiatul începuse să se simtă rău în timp ce era la plimbare  și fusese internat de urgență la spital unde la puțin timp a murit.  Procurorul a deschis un dosar pentru ucidere din culpă, neexcluzând  ipoteza de maltratare în familie.

”Te omor pentru că te iubesc”, o tânără de 22 de ani ucisă de fostul ei partener după ce l-a denunțat

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.