”Am fost sănătos dar m-am îmbolnăvit de Covid” Povestea unui spaniol de 34 de ani care și-a riscat viața 90 de zile în spital

În timp ce negativiștii scârțâie și refuză să poarte măști, mulți oameni se îmbolnăvesc de Covid  și mor. Marc are 34 de ani și, din fericire, virusul nu l-a ucis. Dar l-a închis într-un spital timp de 90 de zile, dintre care 60 de zile le-a petrecut în terapie intensivă.

Marc este un tânăr spaniol în vârstă de 34 de ani și și-a spus povestea revistei 20minutos.es: “Nu este o glumă, trebuie să te protejezi. Eram foarte sănătos, nu aveam patologie anterioare. În câteva zile m-am îmbolnăvit grav și am riscat să mor”.

În timp ce îi ucidea, le cânta cântece de leagăn: așa și-a ucis mama criminală cei trei copilași

O formă deosebit de severă de Covid l-a lovit: infecția i-a provocat pneumonie, care a degenerat în tromboembolism pulmonar și două stopuri cardiace. Reabilitarea lui, spun medicii, va dura cel puțin un an, iar consecințele bolii ar putea duce și la un deficit motor sau neurologic.

Astăzi Marc, adresându-se celor mai tineri, spune: „Covidul nu este o glumă și nu este o boală care afectează doar vârstnicii, încearcă să fie responsabil”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.