”Am deschis gazul, vom muri cu toții!” Dorind să se răzbune pe soție, un român era cât pe ce să provoace un dezastru

Duminică după-amiază, românul de 45 de ani, din Desio, în provincia Monza e Brianza, s-a încuiat în apartament împreună cu cei doi copii, de 11 și 12 ani, și a dat drumul la gaz. Apoi a sunat-o pe soția lui și a anunțat-o: ”Am deschis gazul, vom muri cu toții!”, relatează Monza Today

Bărbatul a decis să se răzbune pe soția care tocmai anunțase că va divorța de el, iar metoda aleasă ar putea să îl trimită ani buni după gratii.

Femeia nu a stat deloc pe gânduri și a sunat la carabinieri.

Echipaje de intervenție au ajuns la fața locului în câteva minute. Baricadat în locuință, bărbatul a refuzat orice comunicare cu aceștia. Mai mult, le-a transmis că are în mână o brichetă pe care o va aprinde dacă cineva forțează intrarea.

Fiica bărbatului, de 12 ani, sechestrată și ea în apartament, a avut curajul să intervină.

A profitat de neatenția tatălui și a descuiat ușa, moment în care în casă au intrat carabinierii. Aceștia l-au imobilizat imediat pe bărbat, care deja amenința că aprinde bricheta.

În apartament era un puternic miros de gaz. Copilul de 11 ani, un băiat, a fost găsit plângând, în stare de șoc, în camera lui.

Bărbatul a fost arestat pentru tentativă de omor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.