„Am decis să te părăsesc”, de furie iubitul îi sfâșie o bucată din nas și-l mănâncă / FOTO

În culmea unei dispute violente, Nick Grewal  în vârstă de 30 de ani, a smuls bucată din nasul iubitei sale, Allyson Danylko  în vârstă de 24 de ani. Evenimentele s-au petrecut în noaptea de Revelion la Toronto, Canada. Nici măcar câinii polițiștilor  nu au reușit să găsească bucata care lipsește din nas.  Tânăra este convinsă că bărbatul a fi mâncat-o: „Ar fi capabil de acest lucru …”.

Cuplul ieșise să sărbătorească Revelionul la Toronto , Canada, când au început să se certe într-un club de noapte. Situația s-a agravat atunci când s-au întors la casa lui Grewal. „El a continuat să mă piște de picior spunându-mi câ sunt cățeaua lui. Când am intrat în casă am început să ne certăm din nou  și am decis să pun capăt relației noastre și pentru că pe 7 ianuarie aș fi trebuit să merg voluntar în Costa Rica ”, spune tânăra de 24 de ani.

Citește și Doi copii au fost supuși la torturi extreme de către părinți: arși cu țigara și lăsați să moară de frig și de foame

„Nu mi-a permis să plec, am început să strig după ajutor, așa că mi-a înfipt degetele în gât. Mi-a aruncat o privire nebună și apoi m-a mușcat de nas . Era plin de sânge, m-am luptat să scap de el și am fugit la vecini. Nici măcar nu îmi dădusem seama că îmi lipsea o bucată din nas. M-am privit în oglindă două ore mai târziu. Sunt traumatizată ” ,spune tânăra.

nas 1

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.