„Am ascuns numărul morților provocate de Covid”: scandal în statul New York

Scandal în New York. Un colaborator al guvernatorului Andrew Cuomo a recunoscut că datele privind decesele Covid 19 din căminele de bătrâni au fost ascunse din „teama că vor fi folosite împotriva noastră” de către procurorii federali.

Informația a fost publicată de New York Post care a citat Melissa DeRosa, asistenta lui Cuomo. Într-un apel telefonic cu unii politicieni democrați, DeRosa a spus că numerele au fost ținute sub acoperire după amenințarea lui Donald Trump de a lansa o anchetă a Departamentului Justiției.

Citește și Se preface că are cancer și organizează o strângere de fonduri pentru a plăti datoriile legate de jocuri de noroc

Vara trecută a izbucnit cazul numărului de decese cauzate de virus în căminele de bătrâni. Datele nu au fost furnizate, alimentând suspiciuni că bilanțul ar putea fi mult mai grav . Și așa a și fost: numerele deceselor au fost aproape înjumătățite. Motivul, a explicat DeRosa, a fost evitarea atacului lui Donald Trump. O amenințare, a explicat DeRosa, care ne-a „paralizat” pe măsură ce fostul președinte folosea amenințarea pentru a ataca mulți guvernatori democrați, inclusiv Cuomo însuși.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.