Alte teorii despre Covid-19: virusul modificat a fost o armă biologică?

Covid-19, virusul mortal care a infectat peste 120.000 de oameni în întreaga lume și a provocat peste 4.300 de decese între timp în Asia pare să reducă efectele. Ieri dimineață, fostul președinte al Iranului, Mahmoud Ahmadinejad , a declarat că COVID-19 este o armă biologică provenită dintr-un laborator militar, dezvăluind:

” Este clar lumii că coronavirusul mutant a fost produs într-un laborator .” Aceste cuvinte par să fie pe aceeaș lungime de undă cu cele rostie de senatorul american Tom Cotton luna trecută iar acum Francis Boyle a decis să-și spună cuvântul.

Profesorul de drept internațional la Universitatea din Illinois a fost membru al consiliului de administrație al Amnesty International, al Consiliului consultativ al Consiliului pentru Genetică Responsabilă și a elaborat legislația americană pentru Convenția privind armele biologice, cunoscută sub numele de contra-terorism pentru armele biologice din 1989. El a fost invitat la Alex Jones Jones luna trecută și în timpul interviului,a declarat: ” Am evaluat ceea ce concluzionez ca fiind teza conform căreia coronavirusul lui Wuhan a ieșit din acel centru .”

Citește și Toate pandemiile din istorie, înainte de Coronavirus

” Vreau să parcurg acest studiu științific pentru ca observatorul public să înțeleagă implicațiile, cred că este realitatea a ceea ce s-a întâmplat . Cercetarea a fost publicată pe 10 februarie 2020”

Profesorul Boyle se referă la un studiu intitulat „ Coronavirus 2019-nCoV ” , dezvăluit de portalul Express.co.uk. Publicat în ScienceDirect luna aceasta, articolul a sugerat că COVID-19 a fost modificat .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.