Alte două persoane au murit și cinci sunt date dispărute în incendiile violente din Australia

Incendiile violente care fac ravagii în Australia au dus la moartea a altor două persoane în statul New South Wales. Alte cinci persoane sunt raportate dispărute, patru în același stat și una în Victoria. Cele mai recente două victime sunt un bărbat și fiul său: cadavrele lor au fost găsite carbonizate în orașul Corbargo.

Citește și Nuntă cu răzbunare, mirele proiectează în timpul petrecerii imagini cu infidelitatea proaspetei sale soții

Numărul total de decese cauzate de urgența de incendiu care a început din septembrie s-a ridicat la 12.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.