Alte 150 de balene pilot masacrate in Insulele Feroe

Alte 150 de balene pilot masacrate in Insulele Feroe

Organizația non-profit “Sea Shepherd Conservation Society” a anunțat că a avut loc un nou masacru de balene pilot pe Insulele Feroe. Aproximativ 150 de exemplare printre care pui și femele însărcinatem au murit sub lamele și cârligele locuitorilor insulei care sunt  hotărâți să-și păstreze obiceiul vânătorii de balene numită  ”grindadrap”  în ciuda faptului că aceste mamifere marine sunt protejate de convențiile internaționale, iar imaginile terifiante ale masacrului șochează în fiecare an întreaga lume.

 

Printre balene, pradă acestui masacru au căzut și mai mulți delfini.

 

Pe 29 mai, în timpul celui de-al șaselea an de an al obiceiului Grindadrap , au fost sacrificate aproximativ 150 de balene pilot (Globicephala melas) În aceeași zi, între 20 și 40 de delfini (Lagenorhynchus obliquidens)  ar fi reușit să scape de lamele de la Faorese, deși au fost difuzate imaginile unor carcase. Acest nemilos masacru a fost anunțat  de către organizația non-profit “Sea Shepherd Conservation Society”, care de ani de zile conduce  campania “Operațiunea Bloody Fjords” pentru a contracara aceste masacre.

 

Te-ar putea interesa și Un necunoscut a platit operatia unei fetite de 3 ani: copila se nascuse cu 14 degete la maini

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.