Alte 11 cazuri ale variantei englezești identificate în Olanda

Olanda a suspendat toate zborurile de pasageri din Marea Britanie pe 20 decembrie, explicând că a detectat un prim caz al variantei coronavirusului pe teritoriul olandez la începutul lunii decembrie. Organismul responsabil cu sănătatea publică din Olanda a anunțat că au fost identificate alte 11 cazuri ale variantei engleze a Coronavirusului.

Citește și Covid în Marea Britanie. Oamenii de știință: ”Anglia are nevoie de o nouă blocare”

O legătură cu Marea Britanie ar putea fi stabilită numai la una dintre persoanele în cauză, a subliniat RIVM, afirmând însă că este  varianta britanică. O anchetă privind originea cazurilor este încă în desfășurare, a explicat Institutul.

Conform studiilor prezentate în Marea Britanie, noua variantă este mai contagioasă decât tulpina originală. Dar nu există dovezi în acest stadiu care să provoace forme mai severe ale bolii. Olanda a suspendat toate zborurile de pasageri din Marea Britanie pe 20 decembrie, explicând că a detectat un prim caz al variantei coronavirusului pe teritoriul olandez la începutul lunii decembrie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.