”Alo, politia? veniti repede un hot a intrat in casa”, dar este doar un…

”Alo, politia? veniti repede un hot a intrat in casa”, dar este doar un… aspirator

Nimic nu este mai înfricoșător decât atunci când ești noaptea singură în casă și încep să auzi  zgomote care provin di baie… Atunci ce faci? Chemi poliția, nu ? Acest lucru a făcut și o femeie din Washington: Este luni noaptea, când agenții poliției din Washington primesc un telefon de la o femeie cu o voce îngrozită: ”Este cineva în casă, închis în baie. Văd umbre pe sub ușă. Vă rog, veniți repede!”

Soțul nu îi pune ”like” pe Facebook, soția cere divorțul

O patrulă înarmată cu pistoale semi-automate K9 ajung lângă casă și încercuiesc clădirea. N agent sparge ușa de la intrare și merge direct la ușa băii:  “Poliția, ieși i cu mâinile sus!”…. Nimic, nici un răspuns. După mai multe avertismente, polițiștilor le rămâne un singur lucru de făcut. Să spargă ușa!

Odată ce au spart și ușa de la baie, SURPRIZĂ! Hoțul nu era nimeni altul decât un aspirator robot, deloc înspăimântător.  În ciuda orei târzi din noapte, prietenul credincios al gospodinelor a continuat să muncească și să facă gresia din baie curată ca ”lacrima”.

“Am deschis ușa și am găsit aspiratorul blocat pe butonu on.” Acestea sunt cuvintele lui Brian Rogers, șeriful care a condus cea mai absurdă intervenție  din istoria poliției americane.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.