Aligatori drogați în Tennessee? Da, absorb metanfetamina din râuri

Riscul de a te întâlni  cu un aligator drogat este mare în Tennessee, aceștia se numesc ”meth-gator”  și sunt noul coșmar al locuitorilor din Loretto, Tennesse, anunțat poliția locală. Un post a fost publicat pe pagina Facebook a districtului  invită cetățenii să nu mai arunce droguri și alte medicamente în wc.

Substanțele dizolvate în apă ajung în râu și reprezintă o amenințare pentru sănătatea animalelor sălbatice care trăiesc în zonă. Consumul de apă contaminată poate provoca comportamente agresive greu de anticipat și de gestionat, cu potențiale consecințe dramatice.

Citește și Un bebeluș s-a născut cu 16 degetele la picioare și 15 degete la mâini

Totul vine dintr-o operațiune antidrog efectuată de poliție sâmbăt trecută. În timpul unei percheziții într-o casă, un mic traficant a încercat să scape de droguri aruncându-le în wc:

Poliția a lansat un apel pe Facebook: “Decantoarele fac o treabă bună pentru a garanta calitatea apelor noastre, dar nu sunt pregătite să le purifice de metamfetamină sau din alte substanțe chimice găsite în droguri. Dacă aveți medicamente expirate la domiciliu, duceți-le la centrele de colectare a deșeurilor municipale. ”

Și asta nu este suficient pentru că apele contaminate din Tennessee ar putea ajunge la Alabama, un alt teren al aligatorilor. Dar riscul de a găsi o mulțime de “meth-gatori” nu pare să îi sperie pe toți.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.