Algeria, haos la un concert de rap: 5 morți și 21 de răniți

Haos la un concert de rap în Algeria, unde din cauza sutelor de persoane care s-au înghiesuit în fața porții să intre pe stadion, 5 persoane au murit și alte 21 au fost rănite.

Știrea a fost dată de către surse medicale  presei locale. Concertul a fost organizat de rapperul Abderraouf Derradji, cunoscut și sub numele de artă Soolking. În ciuda incidentului, totuși concertul a avut loc  și a fost transmis și în direct de un canal de televiziune algerian.

Hoț român închis în cinci tări UE pentru furt, liber să fure și în Anglia

Victimele au fost practic strivite de mulțimea care se îmbulzea  în fața uneia dintre porțile stadionului. Potrivit site-ului local de știri „Tsa”, trei băieți și două fete și-au pierdut viața.   Soolking nu a făcut încă niciun comentariu pe rețelele de socializare.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.