Alexandra, o fetiță de 2 ani a supraviețuit nouă zile lângă cadavrele părinților ei

Alexandra,o fetita de 2 ani a supravietuit noua zile langa cadavrele parintilor ei

Povestea șocantă vine din Ucraina unde o fetiță de numai doi ani a fost găsită subnutrită lângă cadavrele părinților ei. Descoperirea a fost făcută la etajul al șaptelea întru-un bloc cu zece etaje.  Vecinii au fost cei care au cerut intervenția forțelor de ordine din cauza mirosului care provenea din apartament.

Potrivit vecinilor, ei nu au mai văzut cuplul de soți din data 2 mai. Și tot în acea zi martorii au declarat că au auzit certuri aprinse între cei doi.

Când agenții au pătruns în apartament au găsit-o pe micuța Alexandra de numai 2 ani lângă cadavrul mamei sale, o femeie în vârstă de 27 de ani Viktoriya Devyatkina și al tatălui de 34 de ani, al cărui nume nu a fost declarat.

Oroare în Texas! Un cuplu a fost arestat și condamnat după ce au dizolvat în acid corpul fiicei lor de 2 ani

Fetița era exterm de deshidratată și subnutrită și a fost transportată de urgență la spital și din fericire viața ei nu ar fi în pericol. Nu se cunosc încă cauzele deceselor celor doi soți și nu este în clar dacă cei doi au murit în același timp sau nu. În interiorul apartamentului, agenții au găsit seringi, semn că cei doi erau dependenți de droguri, iar corpurile nu prezentau semne de violență fizică, scrie Mirror.

În așteptarea rezultatelor de la criminalistică și medicina legală a fost deschis s-a dosar pentru crimă. Anchetele sunt în curs de desfășurare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.