Alertă: un devastator taifun va lovi Coreea de Sud

Un puternic taifun se apropie de Coreea de Sud,anunță  agenția de știri Yonhap. Taifunul LingLing ar putea ajunge astăzi pe insula de sud a Jeju. Acesta este al 13-lea tifon al anului. LingLing va a junge cu rafale de vânt care vor sufla cu 162 km pe oră.

Băiețel de 2 ani moare din cauza unei supradoze, părinții ascund corpul în congelator și fug

Agenția Meteorologică din Coreea de Sud a avertizat că rafalele de vânt vor putea ajunge la peste 200 km pe oră. Taifunul amenință și provincia nord-coreeană Hwanghae.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.