Alertă terorism în Londra! Trei bombe dezactivate în stațiile de metrou și aeroporturi

Alerta terorismului se întoarce la Londra.

Agenții au dezactivat trei bombe, identificate drept niște dispozitive mici asamblate rudimentar.  Nu au rezultat răniți

Poliția din Londra a deschis o anchetă pentru posibil atac terorist în spatele raportarea trei pachete suspecte, identificate în trei de ore, în imediata apropiere a orașului Heathrow și Waterloo.

Cele trei alarme, urmând unul după altul la câteva ore distanță este văzut ca într-un lanț de intimidare coordonat, a raportat o sursă de contraterorism de la Scotland Yard.

Alarmele au avut un impact limitat atât asupra sistemului de transport, cât și asupra percepției publice. Primul punct vizat a fost Centrul Compass, o clădire de birouri din apropierea aeroportului Heathrow, cea mai importantă din capitala britanică.

Al doilea este un oficiu postal în gara mare din Waterloo din centrul Londrei. Și a treia este Aviation House, o altă clădire de birouri, de data asta în cel mai mic aeroport urban al orașului.

Poliția a intervenit în timp util , delimitând zonele strict implicate și neutralizând pachetele. Purtătorul de cuvânt al serviciilor de transport a precizat că zborurile care sosesc și pleacă din Heathrow, precum și din City nu au fost întrerupte și continuă în mod regulat, precum fluxul de trenuri și trenuri ale metroului prin Waterloo.

Te-ar putea interesa și Un tată pedofil și-a ucis soția și fiul de 5 ani. ” Eu te-am făcut, eu te omor”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.