Alertă SUA: „În unele zone, Isis este mai puternic decât acum trei ani”

Alertă SUA: „În unele zone, Isis este mai puternic decât acum trei ani”

Secretarul de stat american, Mike Pompeo, a recunoscut că există zone în care ISIS „este mai puternic astăzi, decât a fost acum trei sau patru ani”. Califatul redobândește terenul prin atacuri în stil de gherilă atât în Irak, cât și în Siria. Nu numai : Isis și-ar reorganiza rețeaua financiară, strategia de recrutare și lagărele de instruire.

Un profesor irakian a transformat un Kalashnikov într-un instrument muzical pentru a opri războaiele

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.