Alertă pentru președintele Trump: un membru al personalului rezultat pozitiv pentru Covid

Un valet, membru al Marinei Statelor Unite care se află în personalul personal al președintelui Donald Trump a rezultat pozitiv la Covid-19, ridicând îngrijorări cu privire la o posibilă expunere al președintelui la virus,  relatează CNN  la virus.

Coronavirus, ”În Franța primele cazuri erau prezente deja în noiembrie”

Trump ” s-a îngrijorat când a fost informat că bărbatul s-a testat pozitiv ” , a declarat o sursă de la CNN, iar ulterior a fost testat din nou de medicul Casei Albe. „ Valetul “ face parte din personalul   de elită dedicat  pentru îngrijirea președintelui în special în apartamentele sale, fiind în contact strâns cu toți membrii familii. Trump și vicepreședintele Mike Pence au fost supuși testelor și amândoi au rezultat negativ,  a informat Casa Albă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.