Alerta OMS: ”Tot mai mulți tineri se îmbolnăvesc sau mor de coronavirus”

Alerta OMS: ”Tot mai mulți tineri se îmbolnăvesc sau mor de coronavirus”

”Un număr din ce în ce mai mare de tineri sau persoane sub vârsta de 60 de ani se îmbolnăvesc grav  sau mor din cauza coronavirusului, ” a declarat Maria Van Kerkhove, managerul tehnic al programului de urgență OMS, potrivit Independent.

În Ecuador, efectul coronavirusului este apocaliptic: cadavrele sunt abandonate și arse pe străzi / VIDEO

“În unele țări sunt persoane de 30, 40 și 50 de ani care sunt internați în terapie intensivă și mor”, adaugă  managerul tehnic al programului de urgență OMS.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.