Alertă mondială: o altă persoană a murit din cauza pneumoniei misterioasă coronavirus

Un al doilea pacient infectat cu pneumonia legat de virusul coronavirus care circulă în China a murit la Wuhan, capitala provinciei Hubei, în centrul țării. Decesul, care a avut loc pe 15 ianuarie și a fost confirmat de autoritățile medicale locale. Este un bărbat în vârstă de 69 de ani, relatează Comisia Municipală de Sănătate din Wuhan.
Pe lângă cele 2 decese, 5 pacienți sunt în stare critică și 12 au fost externați din spitale.

Aeroporturile din New York, San Francisco și Los Angeles vor începe o screening a pasagerilor din Wuhan, China, pentru a verifica posibilul risc de infecție din cauza misteriosului virus respirator care a ucis deja două persoane și a afectat cel puțin 45 de persoane. Acest lucru a fost anunțat de Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (Cdc), cel mai mare organism de control al sănătății din SUA. Se pare că majoritatea persoanelor afectate au contractat virusul dintr-o piațăde carne și pește  din Wuhan și încă nu se știe  dacă virusul se transmite de la persoană la persoană.

Citește și Ferma ororii: porci înfometați filmați cu telecamera ascusă în timp ce se mâncau între ei / VIDEO

 

Unele cazuri, însă, nu au legătură cu contactul cu animalele, iar experții cred că este posibilă transmiterea între oameni. Pentru aceasta, s-au recomandat precauții. Aproximativ o sută de experți din CoC vor fi trimiși pe cele trei aeroporturi. Primul zbor care va fi verificat va ajunge în aeroportul JFK din New York în această seară, a explicat medicul CDC Martin Cetron într-o conferință de presă.

Operațiunile de screening pe aeroporturile din Los Angeles și San Francisco vor începe mâine. În săptămânile următoare, aproximativ 5.000 de pasageri vor fi verificați la sosirea în SUA, a explicat dr. Cetron.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.