Alerta medicilor! Blugii skinny și pantofii cu toc distrug sistemul nervos al femeilor

Alerta medicilor! O echipă de medici din SUA au stabilit că femeile care folosesc blugii skinny își pun în pericol sănătatea deoarece afectează sistemul nervos al femeilor, informează Daily Mail.

Medicul Russell Brand din Statele Unite a precizat, în cadrul unui interviu acordat pentru BBC News, că tot mai multe paciente ajung să sufere de meralgia paresthetica din cauza blugilor.

Aceasta afecțiune se manifestă prin furnicături, senzație de amorțeală și dureri în partea superioară a picioarelor. Femeile aleg să poarte blugii skinny în combinație cu pantofii cu toc înalt pentru a obține picioare lungi și sexy. Combinația nu face decât să înrăutățească simptomele, pentru că mărește nivelul de presiune resimțit.

Medicii avertizează că există riscul ca femeii să îi fie afectat permanent sistemul nervos.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.