Alerta in India: ciclonul Fani va lovi Golful Bangala: 780.000 persoane evacuate

Alerta in India: ciclonul Fani va lovi Golful Bangala: 780.000 persoane evacuate 

Aproape 800 mii de persoane au fost evacuate din zonele de coastă ale Indiei estice din cauza apropierii unui ciclon puternic, cu vânturi de până la 200 de kilometri pe oră. Serviciul meteorologic indian a anunțat că ciclonul Fani va avea o putere extremă și va lovi orașul sfânt hindus Puri mâine.

 

Potrivit  AFP, un oficial de protecție civilă a declarat că 780 000 de persoane au fost transferate din cel puțin 13 orașe sigure ale statului Odișa.

 

În această dimineață, ciclonul  cel mai puternic care va lovi  estul Indiei în ultimii douăzeci de ani, se află la 450 de kilometri de Golful Bengal și se îndreaptă spre vest.

 

Te-ar putea interesa și Drama casatoriilor intre minorii din lagarele de refugiati siriene

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.