Alertă în Germania: lot marca Bonduelle retras din supermarketuri datorită posibilei prezențe de bucăți de sticlă

Este vorba de cutiile de amestecuri de legume  cu marca Bonduelle, pentru care s-a dispus retragerea din toate supermarketurile. Ar putea conține fragmente de bucăți de sticlă, a declarat  compania producătoare, care a dispus retragere prin intermediul site-ului său web, specificând și lotul și tipul de pachete implicate.

Produsul interesat este Conserva Leipziger Allerlei de la Bonduelle, lotul L8221, pachete de 200 de grame și 400 de grame cu data de expirare 31/07/2020. Acesta este în special un produs vândut în Germania, iar avizul a fost difuzat prin intermediul sistemului european de alertă rapidă pentru produse alimentare (RASFF). În urma unor analize aprofundate ale autorităților de sănătate germane a fost dispusă retragerea imediată din rafturile supermarketurilor.

Alerta sanitară în Spania ia amploare: 2 morți și peste 200 de cazuri confirmate

Prin urmare, Bonduelle Germania invitat toți clienții să nu consume produsele și să le returneze cât mai curând posibil, deoarece consumul ar putea provoca vătămări din cauza prezenței potențiale de bucăți  de sticlă.

D Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.