Alertă în Europa ! Coronavirus: guvernul francez confirmă două cazuri

Coronavirus, guvernul francez confirmă două cazuri. Ministrul Sănătății, Agnes Buzyn, a anunțat știrile la TV: este o persoană din Bordeaux și una din Paris

Coronavirus, virusul killer care s-a răspândit în ultimele zile în China provocând 26 de decese, a ajuns oficial și în Europa . Guvernul francez a confirmat două cazuri. Unul în Bordeaux , în sud-vestul țării, iar celălalt la Paris . Ministrul Sănătății, Agnes Buzyn, a anunțat-o public printr-o emisiune televizivă

Citește și Coronavirus, videoclipurile care terorizează lumea: oamenii se prăbușesc în stradă. China ascunde ceva mult mai grav?

“Pacientul Bordeaux are 48 de ani – a spus ministrul – s-a întors din China,trecând pe lângă Wuhan. A fost vizitat joi, iar de atunci a fost internat într-o cameră izolată. A fost în contact cu o mai mult de 10 oameni după sosirea lui în Franța “.

Bărbatul este de „origine chineză”, dar rezident în Gironde, regiunea Bordeaux. El a fost în China din motive profesionale. Se știe prea puțin despre pacientul internat la spitalul Bichat din Paris, în afară de faptul că s-a întors și din China.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.