Alertă în Europa, bere germană cu detergenți. Franken Bräu Pilsener retrasă de pe piață

Alertă în Europa, bere germană cu detergenți. Franken Bräu Pilsener retrasă de pe piață

Acest lucru a fost raportat de Oficiul Federal German pentru Siguranța Alimentelor. “Consumul de bere poate provoca stări de rău” , a spus producătorul.
Este posibil ca berea să conțină detergenți.  Acesta este motivul care l-a determinat pe Ministerul German al Siguranței Alimentare să emită o alertă pentru berea Franken Bräu Pilsener. Producătorul a retras deja din toate magazinele băutura afectată încă afișată pe rafturi și din magazinul online.   Alerta a fost lansată de Germania prin intermediul Rapid European Food Alert System (RASFF), raportat pe portalul guvernului german pe Lebensmittelwarnung.de.

Știați că analgezicele cresc riscul unui atac de cord?

Trebuie menționat că retragerea berii de piață este voluntară și este efctuată direct de către producător  (Frankenbräu Lorenz Bauer GmbH & Co. KG cu sediul în Germania Neundorf 41, 96268 Mitwitz), deoarece „Calitatea berii noastre este prioritatea noastră”.

În comunicatul de presă, producătorul afirmă că decizia de retragere a băuturii a avut loc “în timpul unui control de rutină, ceea ce ne-a permis să identificăm un defect tehnic care ne-a permis să nu excludem complet faptul că în produsul vândut de fabrica noastră de bere cu data de expirare 05- 05-2020 pot fi incluse impuritățile cu agenții de curățare.  Din acest motiv, vă invităm să duceți înapoi toate sticlele de bere de unde au fost  achiziționate. Desigur, produsele returnate vor fi înlocuite “.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.