Alerta din Marea Britanie: „Varianta engleză se schimbă în continuare”

Noua mutație a „variantei englezești”? Aceasta ar fi alarma lansată de unii experți britanici.

Știrile care vin din Marea Britanie sunt îngrijorătoare. Într-adevăr, oamenii de știință au detectat noi modificări genetice în coronavirusul Sars-CoV-2, definit ca „îngrijorător”.

Citește și Dacă suferiți de arahnofobie, nu deschideți articolul! Camera unei fetițe a fost invadată de păianjeni- video

Prin urmare, faimoasa „variantă engleză”, care a apărut pentru prima dată în sudul Angliei în ultimele luni, încă se mai schimbă. Experții, cu toate acestea, reiterează faptul că vaccinurile utilizate în prezent ar trebui să funcționeze și împotriva acestor variante. Între timp, Marea Britanie a intensificat măsurile de control împotriva răspândirii noii variante.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.