Alerta de ciumă bubonică în China crește: al patrulea caz de la începutul lunii

Alarmă de ciumă bubonică în China, unde în doar mai puțin de trei săptămâni, patru  persoane infectate cu boala au provocat teama unei noi epidemii în țara asiatică.

Potrivit autorităților locale astăzi, 28 noiembrie, ultimul caz a fost constatat de medici în ultimele ore în regiunea de nord a Mongoliei Interne în aceeași zonă în care a fost înregistrat al treilea caz și unde au fost infectate primele două dar diagnosticat la Beijing. Ultimul este un pastor din  Siziwang care, după primele simptome, a fost transportat la un spital local care, deja în alertă pentru cazurile anterioare, au demarat imediat procedurile prevăzute în aceste cazuri, confirmând în sfârșit diagnosticul de ciumă bubonică.

Citește și Și-a ucis soția cu 50 de lovituri de cuțit pentru că nu l-a ajutat să ramână în Marea Britanie

Ca și în cazurile anterioare, se crede că ciobanul s-ar fi putut infecta consumând animale sălbatice din zonă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.