Alertă cu bombă la Paris! Turnul Eiffel a fost evacuat

Alertă cu bombă la Paris!  Turnul Eiffel a fost evacuat în această dimineață după ce poliția a primit un telefon de la un bărbat care avertiza că ar fi plasat o bombă în perimetrul turnului Eiffel. În prezent, patrulele de poliției inspectează zona , a explicat o sursă  din poliție pentru Bfmtv.

Un reporter francez a adăugat că acesta din urmă a strigat „ Allah Akbar ” la telefon înainte de a amenința cu detonarea dispozitivului.

Citește și : Agent special / Germania, de la polițistă la dominatoare : „a doua viață” a lui Sarah Keller

Întreaga zonă din jurul monumentului, simbolul capitalei franceze, a fost izolată și închisă traficului de către poliție, potrivit radiodifuzorului. Imaginile capturate  de presa locală arată ofițeri înarmați cu puști de asalt pe străzile adiacente. Având în vedere cozile lungi de trafic care inevitabil s-au creat, autoritățile au sfătuit să evite zona.

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.