Alertă cu bombă: aeroportul Strasbourg-Entzheim a fost evacuat

Conducerea aeroportului Entzheim a primit un e-mail anunțând prezența unei bombe. Două avioane au fost deviate către aeroportul Basel-Mulhouse. În total, 350 de pasageri ar fi afectați. Pasagerii care erau îmbarcați spre Nisa, Amsterdam și Lyon au rămas la sol.

Citește și Oroare în Roma: un tânăr și-a bătut și violat mama. Femeia se află în stare gravă la spital

Aproximativ 80 de pasageri au fost primiți într-o cameră din apropiere, unde le-au fost distribuite mâncare și băuturi cu sprijinul Protecției Civile. În plus, un zbor către Munchen a fost anulat, relatează DNA

Liceul Le Corbusier din Illkirch-Graffenstaden a fost, de asemenea, evacuat în această dimineață , din aceleași motive, ca precauție.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.