Alerta Coronavirus, studiu: un miliard de oameni s-ar putea îmbolnăvi

Un miliard de oameni din întreaga lume s-ar putea infecta cu coronavirus. Aceasta este alarma conținută într-un studiu realizat de ONG International Rescue Committee, bazat pe modele și date de la OMS și Imperial College London.

Potrivit raportului, în plus, în zeci de țări sărace sau afectate de conflict, se riscă aproximativ 3 milioane de victime.

Coronavirus, avertismentul OMS: „Suntem departe de sfârșitul pandemiei”

Franța prelungește starea de urgență: școli închise până în iunie

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.