Alerta cercetatorilor: Plajele invadate de bacterii carnivore, ” este vina temperaturii ridicate”

Alerta cercetatorilor: Plajele invadate de bacterii carnivore, ” este vina temperaturii ridicate”

Plajele ar putea fi în curând invadate de bacterii carnivore. Alerta este lansată de către Universitatea din Philadelphia, care efectuează un studiu asupra mărilor și a descoperit că, temperaturile în creștere pot determina proliferarea așa-numitelor bacterii carnivore.

 

 

Până în acest moment sunt deja 5 cazuri în care persoanele au contractat boala pe coasta americană, iar numărul ar putea să crească.

Potrivit Daily Mail, aceste bacterii pentru a supraviețui trebuie să stea la  temperaturi de peste 13 grade C și sunt mai des întâlnite  în statele din jurul Texasului, Florida, Louisiana și Florida. Temperatura apei a crescut considerabil și aceste bacterii, în consecință, s-au înmulțit. Medicii de la Spitalul Universitar Cooper din Camden, New Jersey  au întâlnit doar un singur caz de bacterie Vibrio între 2008 și 2016. Dar  între 2017 și 2018,același spital a avut cinci cazuri, dintre care unul mortal.

 

 

Aceste bacterii vin în contact cu carnea și provoacă o infecție care mănâncă literalmente carnea. Procesul de infectare este foarte rapidă și provoacă multe complicații. Deocamdată, persoanele afectate sunt persoanele cu probleme de sănătate anterioare, copii și vârstnici.  Dar aceste bacterii, odată cu temperaturile ridicate ar putea deveni mai agresive și situația ar putea deveni și mai gravă.

 

 

Te-ar putea interesa și Naufragiu intre Spania si Maroc: 22 de persoane au murit, cadavrele au fost aruncate în mare

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.