Alertă alimentară pentru berea germană cu detergenți: 17 beri Franken Bräu retrase

Ministerul German al Siguranței Alimentare a emis o alertă alimentară pentru berile Franken Bräu pentru posibila prezență a detergenților. Producătorul a retras deja băuturile încă afișate pe rafturi și din magazinul online din toate punctele de vânzare. Între timp, supermarketurile ar trebui să comunice retragerea produselor și clienților.

Mai exact, este vorba de 17 beri enumerate mai jos:

Franken Bräu Festbier, Franken Bräu Pils, Franken Bräu Naturradler, Franken Bräu Schwarzbier, rang Bräu Urhell, Franken Bräu Pils, Franken Bräu LöwenMalz, Franken Bräu Apfelschorle (Frucade) ), Franken Bräu Cola Mix (Frucade), Franken Bräu Tafelwasser Mediu (Frucade), Franken Bräu Classic Tafelwasser (Frucade), Franken Bräu Orange (Frucade), Franken Bräu Schwarze Johannisbeere (Frucade), Franken Bräu Sport Grapefruit-Zitrone , Franken Bräu Zitrone (Frucade) și în sfârșit Franken Bräu Zitrone Trüb (Frucade) Pe lângă Oficiul Federal German pentru Siguranța Alimentelor, avertismentul se referă și la sistemul european de alertă.

Studiul care permitea continuarea sarcinii peste 40 de săptămâni a fost întrerupt: 6 nou-născuți au murit

Alerta  a fost lansată de Germania prin intermediul sistemului european de alertă alimentară rapidă (RASFF), raportat de portalul guvernului german pe Lebensmittelwarnung.de. Trebuie menționat că retragerea este voluntară și este realizată de același producător (Frankenbräu Lorenz Bauer GmbH & Co. KG cu sediul în Germania Neundorf 41, 96268 Mitwitz), deoarece „Calitatea berii noastre este prioritatea noastră”. În comunicatul de presă, producătorul afirmă că decizia de retragere a băuturii a avut loc “în timpul unui control de rutină, ceea ce ne-a permis să identificăm un defect tehnic care ne-a permis să nu excludem complet faptul că în produsul vândut de fabrica noastră de bere impuritățile agenților de curățare pot fi incluse . Consumul de astfel de bere contaminată poate provoca vătămări. Din acest motiv, vă invităm să readuceți aceste beri în fabrica de bere sau în magazinul de unde au fost achiziționate. Desigur, produsele returnate vor fi înlocuite “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.