Alertă: 50% dintre oamenii fără adăpost din SUA trăiesc pe străzile din California

Acum a devenit o problemă socială uriașă. San Francisco și Los Angeles sunt invadate de cerșetori care cutreieră orașele.

Los Angeles deține recordul sumar cu 80.000 de persoane fără adăpost care, adunate sub corturi donate de administrația orașului , asediază locuri mitice precum Hollywood și Beverly Hills. Autobuzele de turiști care vizitează locurile și care încă mai cred că America este țara tuturor posibilităților, sunt martori dezgustați ale persoanelor fără adăpost. Majoritatea sunt albii care au pierdut orice contact cu realitatea. Mulți sunt tineri care, incapabili să reziste stresului unei societăți foarte competitive, sunt lăsați singuri și trăiesc fără perspective.

Râul devine roșu: este sângele a 47.000 de porci sacrificați

Spectrul de ghetouri , care au aparut in California , în anii Marii Crize pare să se întoarcă la realitate. Eric Giarretti, primarul din Los Angeles, a alocat 27 de milioane de dolari pentru „ igiena trotuarului ”, un eufemism care indică colecția de fecale umane. Și există un apel pentru restabilirea legii împotriva cerșetorilor, ca în Idaho, care a reintrodus arestarea pentru cei care nu acceptă centrele de primire. Dar soluția finală pare a fi departe de a fi găsită

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.