Alegerile din SUA, Trump se gândește să candideze în 2024

Donald Trump se gândește să candideze din nou la alegerile din 2024, semn că poate a început să digere înfrângerea la alegerile din 2020 din SUA, chiar dacă încă nu a recunoscut. Potrivit a două surse diferite citate de site-ul de știri Axios, președintele le-a spus colaboratorilor apropiați că se gândește să candideze din nou Casa Albă peste patru ani.

O mișcare care a urmat  demiterea ministrului apărării, Mark Esper. În locul său, Christopher C. Miller, directorul Centrului Național de Luptă împotriva Terorismului.  NBC a raportat că Esper pregătea scrisoarea de demisie.

Citește și Coronavirus, Brazilia suspendă testele vaccinului chinez

Washington Post anticipase o „curățenie” a colaboratorilor pe care Trump i-a considerat neloiali. Printre numele menționate se aflau și Esper și directorul CIA, Gina Haspel.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.