Alegerile americane, proteste în mai multe orașe

Proteste și revolte în diferite state americane. În Portland, Oregon, cel puțin 10 persoane au fost arestate. Potrivit Fox News, una dintre persoanele care au ajuns în cătușe avea o pușcă la el. Garda Națională a fost „activată”. În centrul orașului, unde s-au produs revolte, au fost distruse vitrinele, s-au aruncat  sticle și cocktail Molotov. În imaginile difuzate de TV, un drapel american a fost incendiat.

Și Fox News, radiodifuzorul care a fost întotdeauna mai aproape de actualul chiriaș al Casei Albe, a fost în vizorul protestatarilor care în afara centrului electoral al județului Maricopa din Arizona cer să numere „până la ultimul vot”. După cum au raportat reporterii prezenți, un grup de persoane au  scandat „Fox News Sucks” .

Citește și Coronavirus, propunerea Marii Britanie: „Carantină de 5 zile pentru a încuraja călătoriile și turismul”

Demonstrații și tensiuni și în  New York după ziua alegerilor. Fox News vorbește despre protestul pașnic al sutelor de oameni care au cerut „să se numere fiecare vot” după anunțul lui Trump de începere a bătăliei legale pentru a bloca numărătoarea electorală în unele State.

Într-un tweet, Departamentul de Poliție din New York a confirmat arestarea a „peste 20 de persoane” care au încercat să „saboteze un protest pașnic prin incendierea, aruncarea de ouă și gunoaie în Manhattan”. „Nu poate fi tolerat și nu se va tolera prezența armelor în timpul protestelor pașnice”, se arată într-un alt tweet cu imagini ale materialului confiscat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.