Albania, un nou cutremur cu magnitudinea de 4.5 la nord de Durres

Un alt cutremur cu o magnitudine de 4,5 s-a produs în Albania. Potrivit Institutului Seismologic din Albania, epicentrul a fost identificat la câțiva kilometri nord de Durres. Cutremurul a fost resimțit și în Tirana.

Citește și Cutremurul din Albania: află că mai multe rude au fost rănite, o tânără rezidentă în Italia încearcă să se sinucidă

În acest moment nu există raporturi despre victime sau daune.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.